Noteer alvast de volgende datums

Iedereen welkom! Zoals aangekondigd, organiseren wij ruilbeurzen op een unieke en ludieke manier. De bedoeling was om 24 uren in één keer door te ruilen maar velen onder jullie zouden dit niet hebben doorstaan, laat staan overleefd. Dus spreiden we het over 2 dagen met een totaal van 24 uren. Er is democratische catering, ambiance met DJ, speciale tombola en een nieuwe capsule voorzien!

Adres: feestzaal Kloosterhof - Kouter 2 - 1730 Asse (Mollem)

Programma : zaterdag 7 mei van 8u tot 24u

8u         Aanvang beurs

19u       Aperitief, diner en soirée dansant

             Hapjes, koud– en warm buffet, dessert

             Reservatie noodzakelijk voor de soirée

24u       Einde ruil, dansavond tot …..

Programma : zondag 8 mei van 8u tot 16u

8u         Aanvang beurs

16u       Einde ruil

Ingang: gratis  , ruiltafel 5€ + capsule, leden gratis

Diner: 30€ pp (leden 25€) excl. dranken

Adres: feestzaal Kloosterhof - Kouter 2 - 1730 Asse (Mollem)           

Er worden broodjes voorzien op de 2 dagen

 

BUSREIS

Onze busreis gaat door op zaterdag 4 en zondag 5 juni. Zaterdag gaan we op bezoek bij ons champagnehuis Philippe Moutardier. Het is toevallig ook zijn open-deur weekend. We worden er buiten de mooie jaarlijkse ruilbeurs, getrakteerd op verschillende activiteiten maar vooral op een exclusief bezoek van de kelders Pannier en ’s avonds hebben we een exclusief diner met dansavond op zijn domein. Voor alle aanwezigen voorziet zowel Philippe als de club voor speciale attenties en promoties. Zondag brengen wij een bezoek aan Passy-Grigny waar het champagnehuis Garnier-Cousin ons zijn assortiment laat ontdekken. Rond de middag begeven we ons naar David-Heucq voor een mooie lunch met aangepaste champagnes. De volledige planning kan u via deze link bekijken.

Prijs All-In bedraagt 210€ per persoon, leden 195€/p. Inschrijvingen zijn open, op=op, plaatsen zijn beperkt.

Champagneweekend  Philippe Moutardier @ brouwerij Liefmans

 Back to the roots! Philippe Moutardier organiseert weer zijn eigen champagneweekend in Oudenaarde zoals enkele jaren geleden. Elk laatste weekend van augustus zal dit plaatsvinden, dit jaar op 26/27/28 augustus op de site van de brouwerij Liefmans. Volledige agenda van dit event wordt later gecommuniceerd maar zo kan je de datum in jouw agenda zetten. De club Den Brusseleir zal er de ruilbeurs inrichten en op zondagmorgen is er reeds een mooie brunch voorzien.

De Warmste Capsuleweekendbeurs

Op 3 en 4 december organiseren wij de 2° editie van “De Warmste Capsule Weekendbeurs”. De eerste editie was een groot succes ondanks de covid. Dit jaar maken we er een nog warmere editie van om zo nog meer fondsen in te zamelen voor de Warmste Week. En ja hoor, we organiseren terug de warmste tombola van ‘t jaar met enkel champagne gerelateerde prijzen! Er komt een tweede  speciale collector capsule (bijou) uit genummerd op 300 exemplaren.  De fles met de bijou is de grande réserve van Philippe Moutardier verpakt in een luxe étui. Je kan deze fles enkel kopen op onze “Warmste Capsule Weekendbeurs” die doorgaat op 3 en 4 december as in de feestzaal Kloosterhof—Kouter 2—1730 Mollem.

Het programma van zaterdag 3 december:

  • 10u00   Openen van de deuren en aanvang ruilbeurs
  • 18u30   Aperitief aangeboden door het champagnehuis Philippe Moutardier

      Menu     koude en warme hapjes/koud en warm buffet

  • 20u00   Taart  gevolgd door tombola
  • 20u30   Ruilen en gezellig samenzijn tot  23u00

Het programma van zondag 4 december:

  • 7u30   Openen van de deuren met een groot ontbijtbuffet
  • 9u00   Aanvang ruilbeurs
  • 12u00 Pauze in het ruilen / Lunch met kaas- en charcuteriebuffet
  • 13u30 Verder ruilen
  • 15u00 Taart en de Warmste Tombola van ‘t jaar
  • 18u00 Einde ruilbeurs

De Prijs All-in voor het weekend bedraagt 45€ voor niet leden en 40€ voor leden (zaterdag diner, zondag ontbijt en buffet)

Andere prijzen voor enkel ontbijt en of buffet op zondag, consulteer onze website