Den-Brusseleir

Doel van onze vereniging is het samen brengen van vrienden en verzamelaars van champagnecapsules die allen maar één doel hebben namelijk het gezellig samenzijn.

Er zullen enkele activiteiten georganiseerd worden die op jaarlijkse basis weerkomen:

  • De Warmste Capsule Weekendbeurs (1 ste weekend van december)
  • Jaarlijkse beurs (datum wordt gecommuniceerd via activiteiten kalender)
  • Busreis naar de champagnestreek met bezoek aan verschillende huizen met exclusieve toegangen tot kelders en natuurlijk gaan we langs bij ons champagnehuis Philippe Moutardier in Chézy-sur-Marne (eerste weekend van juni).

En er zullen op regelmatige basis activiteiten georganiseerd worden zoals:

  • Uitstappen naar andere clubs. Heb je geen rijbewijs of kan je er niet geraken? We trachten met onze leden het nodige te doen dat je wel mee kan. Let wel we trachten.
  • Utstap naar Brussels theater/restaurant ...

En dan zijn er de zeer speciale en unieke bijeenkomsten!

Het is voor deze activiteiten dan ook de bedoeling dat men er nog lang zal over napraten en genieten. Maar deze zullen jawel uniek zijn. Je bent gewaarschuwd, aanwezigheid is aangeraden kwestie van niets te missen. Hou de activiteitenkalender in het oog.

Belangrijk om mee te geven, bij ons is iedereen welkom. Men hoeft geen lid te zijn om deel te nemen aan onze activiteiten. Dus, voel je je ergens niet meer welkom, bij ons staat de deur volledig open om jullie warm te ontvangen en je weer het gevoel te geven dat je echt welkom bent.

En nog een laatste eigenschap van onze club is dat alle winsten zullen terugvloeien naar onze leden, niet in geld natuurlijk maar wel in een massa voordelen. Bij ons zal je het gevoel hebben dat als je er 1€ in steekt er 2€ zal terugkrijgen. Kijk voor meer info naar de rubriek lidmaatschap.